Orígens

Som una associació sense afany de lucre de Sant Boi de Llobregat que va néixer l’any 1980 gràcies a l’Associació d’Amics de la Sardana de la mateixa població, que va veure la necessitat de crear un espai on poder deixar els fills i filles dels socis de l’entitat mentre realitzaven activitats d’aprenentatge de sardanes.

L’any 2005, l’Esplai la Barretina es va independitzar dels Amics de la Sardana esdevenint l’Associació Centre Esplai la Barretina, un espai de promoció cultural i educativa que té com a finalitat fomentar el lleure educant amb valors als infants i joves perquè esdevinguin persones autònomes i crítiques.

El nostre és un espai de convivència i desenvolupament personal que pretén formar l’individu segons uns valors definits en els quals creiem i que transmetem dia a dia a través de les nostres activitats. Aquests trets d’identitat, entre d’altres són:

  • Felicitat i utopia: Som molt conscients que la felicitat és la base de les nostres accions, d’aquesta manera és el que permet avançar cap a un món més just, vers una societat inspirada en els valors de la pau, la democràcia i la fraternitat.
  • Solidaritat: De manera activa i progressiva, treballem amb la comunitat realitzant accions d’afany solidari. Basant-nos, també en el respecte a la dignitat de les persones, a la diversitat i als drets humans i sobretot en els dels infants i joves.
  • Participació: Les nostres activitats són obertes i permeten participar activament a la comunitat educativa creant un compromís i confiança amb l’
  • Pertinença: Els nostres trets d’identitat, com individu, són deguts als nostres orígens fet que fa possible el desenvolupament de la persona i que alhora vetllem per la prosperitat de l’esplai.

L’equip de monitors/es, voluntaris, col·laboradors i les famílies són les persones que fan possible el nostre treball amb els infants i joves. Tots i cada una d’elles són peces claus per al nostre projecte.

 «UN LLOC ON COMPARTIM EXPERIÈNCIES, VIVIM I CREIXEM JUNTS COM A PERSONES»

Per tal d’anar endavant en la nostra tasca educativa, comptem amb el suport de les següents entitats/institucions:


No se admiten más comentarios